AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında takım elbise giydiğini görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında takım elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında takım elbise giydiğini görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin takım elbise giydiğini görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takım elbise giymek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı takım elbise giymek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni takım elbise giymek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının takım elbise giymek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir