AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert takım elbise giymek

Kahve falında lacivert takım elbise giymek

Kahve falında lacivert takım elbise giymek engel tanımayan biri olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, duaların boşa gideceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek kötü işlere girmeyeceğine, alanında marka bir isim olacağına inanılır.

Kahve falında lacivert takım elbise görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbiseli adam görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım giymek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, üçüncü gözünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek takım elbisesi giymek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takım elbise giydiğini görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir