AnaSayfa / Genel / Kahve falında takım elbise giymek

Kahve falında takım elbise giymek

Kahve falında takım elbise giymek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında takım elbise giymek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takım elbise giymek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında erkek takım elbisesi giymek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında eski takım elbise giymek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni takım elbise giydiğini görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bundan hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin takım elbise giydiğini görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir