AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin takım elbise giydiğini görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında terfi alınacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin takım elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında sarı takım elbise giymek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin takım elbise giydiğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Kahve falında birinin siyah takım elbise giydiğini görmek çalıştığı yerde amir olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında bayan takım elbise giymek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeni takım elbise giymek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz takım elbise giymek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kadının takım elbise giymek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir