AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, zor zamanların biteceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni takım elbise giydiğini görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin siyah takım elbise giydiğini görmek yakında hedefine ulaşacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında krem takım elbise giymek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bayan takım elbise giymek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir