AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı takım elbise giymek

Kahve falında sarı takım elbise giymek

Kahve falında sarı takım elbise giymek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı takım elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Kahve falında sarı takım elbise giymek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk takım elbise görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Kahve falında takım elbise giymek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin takım elbise giydiğini görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir