AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı dükkanına girmek

Kahve falında takı dükkanına girmek

Kahve falında takı dükkanına girmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çabalarının boşa çıkacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı dükkanına girmek gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında takı dükkanına girmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takı dükkanı görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı dükkanı açmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında takıcı dükkanı görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Kahve falında oyuncak dükkanına girmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkana girmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir