AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı toka görmek

Kahve falında takı toka görmek

Kahve falında takı toka görmek suç işleyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takı toka gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında takı toka görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz toka görmek hikmet sahibi olacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında tel toka almak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında turuncu toka görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında tokanın kırılmasını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli toka görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah lastik toka görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet eder.

Kahve falında lastik toka görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir