AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı çalmak

Kahve falında takı çalmak

Kahve falında takı çalmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, borcunun da hafifleyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Kahve falında takı çalmak gördüyseniz:

  • Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında takı çaldırmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında takı çalmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında altın takı çalmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında antika takı görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takı satmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takı bilezik görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş takı görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı takılıp düşmek planlarının gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir