AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı bilezik görmek

Kahve falında takı bilezik görmek

Kahve falında takı bilezik görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, borçlarının kalmayacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında takı bilezik gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Kahve falında takı bilezik görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilezik takıp çıkarmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında altın takı çalmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yapılan hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden takı almak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takılar görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında düğün takısı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında inci takılar görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir