AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika takı görmek

Kahve falında antika takı görmek

Kahve falında antika takı görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında antika takı gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında antika takı görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında antika satmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında antika koltuk görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Kahve falında antika silah görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antika kaşık görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında antika saat görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında antika altın görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında antika araba kullanmak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir