AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş takı görmek

Kahve falında gümüş takı görmek

Kahve falında gümüş takı görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, işlerin bozulacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulur.

Kahve falında gümüş takı gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Kahve falında altın gümüş takılar görmek işlerin başına geçeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş takı hediye almak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, tabiatı kötü olan kişiye yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş takı toplamak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş takı görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş takı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş takı satmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalettir.

Kahve falında gümüş takı bulmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir