AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takı çalmak

Kahve falında altın takı çalmak

Kahve falında altın takı çalmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, işlerinden de geri kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında altın takı çalmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında altın takı çalmak keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takı çaldırmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, mutluluğundan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takı çalmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden altın takı toplamak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın takılması görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takılı görmek rahat yaşayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulur.

Kahve falında altın takılı gelin görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takılar bulmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir