AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı almak

Kahve falında takı almak

Kahve falında takı almak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takı almak gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında altın takıp çıkarmak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında çok takı görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında altın takılar takmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk takı görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında takı takmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında zümrüt takılar görmek sadece kendisini düşüneceğine, kudreti ve cesareti bulacağına yorulur.

Kahve falında takı küpe görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında altın takı kaybetmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir