AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş için imza atmak

Kahve falında iş için imza atmak

Kahve falında iş için imza atmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında iş için imza atmak gördüyseniz:

  • Esnek olmak, minimum malzemeyle en fazlasını elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında iş için imza atmak geçecek güzel bir ömre, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda imza atmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bir kağıda imza atmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imza atmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak yüksek bir makama geleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere imza atmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, karamsar olacağına işarettir.

Kahve falında nikah için imza atmak itibar göreceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalemle imza atmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir