AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta evde yaşamak

Kahve falında tahta evde yaşamak

Kahve falında tahta evde yaşamak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kariyerinde atılım yapacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tahta evde yaşamak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında tahta evde yaşamak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında önceden yaşadığı evi görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında önceden yaşadığın evi görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir evde yaşamak haksızlık yapmayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir evde yaşadığını görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni evde yaşamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski yaşadığım evi görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında başka evde yaşadığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir