AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta yakmak

Kahve falında tahta yakmak

Kahve falında tahta yakmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, üzgün ve karamsar olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kısmetinin de açılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta yakmak gördüyseniz:

  • Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir.

Kahve falında tahta yakmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına delalettir.

Kahve falında sörf tahtası görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, spora başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık çalmak değer göreceğine, vefakar bir insan olunacağına işarettir.

Kahve falında yanık tahta görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yazı tahtası görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, güç kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta yüzük takmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında tahta direk görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir