AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtadan gemi görmek

Kahve falında tahtadan gemi görmek

Kahve falında tahtadan gemi görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ticaretin büyüyeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında tahtadan gemi gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Kahve falında tahta gemi görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtadan gemi görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tahtaya basmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski tahta ev görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta döşeme görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta tesbih görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında tahta koltuk görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta taban görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kafa dinleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir