AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kutu görmek

Kahve falında tahta kutu görmek

Kahve falında tahta kutu görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kutu gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Kahve falında tahta kutu görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kutu görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işarettir.

Kahve falında takı kutusu görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı kutuya koymak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Kahve falında uç kutusu görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç kutusu görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında kutu bira görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzük kutusu görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir