AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kalas görmek

Kahve falında tahta kalas görmek

Kahve falında tahta kalas görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yaşam standartlarının artacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kalas gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında tahta kalas görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalas görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında tahta bank görmek içinin kıpır kıpır olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta elbise askısı görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kaşık görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tahtada yatmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Kahve falında tahta tren görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir