AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak istemek

Kahve falında tarak istemek

Kahve falında tarak istemek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarak istemek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Kahve falında tarak istemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden tarak istemek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sık dişli tarak görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tarak yutmak büyük problemler yaşanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulur.

Kahve falında tarakta bit öldürmek her şeyi kuralına göre yapacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalettir.

Kahve falında altın tarak görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tarağın kırıldığını görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir