AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sökmek

Kahve falında tahta sökmek

Kahve falında tahta sökmek bolluk ve bereket yaşayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, başarılarının tadına varacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, olumsuz haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta sökmek gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Kahve falında tahta sökmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını sökmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden patates sökmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, nasiplerini alacağına delalet eder.

Kahve falında tırnakları sökmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kaldırım taşı sökmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında ot sökmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında alt diş sökmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül sökmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir