AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül sökmek

Kahve falında gül sökmek

Kahve falında gül sökmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında gül sökmek gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında gül ağacını sökmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül sökmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı sökmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kazak sökmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tekerlek sökmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç sökmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yün sökmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına yorulur.

Kahve falında soba sökmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir