AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta sedir görmek

Kahve falında tahta sedir görmek

Kahve falında tahta sedir görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tahta sedir gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kahve falında tahta sedir görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında sedirde yatmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret eder.

Kahve falında sedirde oturmak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sedire oturmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sedir yastığı görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet eder.

Kahve falında sedir ağacı görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulur.

Kahve falında sedirde uyumak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedir görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir