AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedire oturmak

Kahve falında sedire oturmak

Kahve falında sedire oturmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sedire oturmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Kahve falında sedire oturmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalettir.

Kahve falında sedirde oturmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, her istediğini alabileceğine işarettir.

Kahve falında tahta sedir görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında sedir ağacı görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sedir yastığı görmek terfi alamayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında sedirde yatmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine tabir olunur.

Kahve falında sedirde uyumak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sedir görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir