AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedir görmek

Kahve falında sedir görmek

Kahve falında sedir görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında sedir gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında sedirde uyumak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tahta sedir görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sedire oturmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında sedirde oturmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sedir ağacı görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sedirde yatmak hayatının da düzene gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Kahve falında sedir görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sedir yastığı görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir