AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedirde uyumak

Kahve falında sedirde uyumak

Kahve falında sedirde uyumak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sedirde uyumak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Kahve falında sedirde uyumak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sedir görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sedir yastığı görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sedirde oturmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tahta sedir görmek işinin yoluna gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sedire oturmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sedir ağacı görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında sedirde yatmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayallerinin de yarım kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir