AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedir ağacı görmek

Kahve falında sedir ağacı görmek

Kahve falında sedir ağacı görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sedir ağacı gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sedir ağacı görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sedire oturmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sedir yastığı görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sedirde uyumak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye yorulur.

Kahve falında sedirde oturmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işarettir.

Kahve falında sedir görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tahta sedir görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sedirde yatmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir