AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedirde yatmak

Kahve falında sedirde yatmak

Kahve falında sedirde yatmak seçkin bir eleman haline geleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sedirde yatmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Kahve falında sedirde yatmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sedirde oturmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında sedirde uyumak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında sedir yastığı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta sedir görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, gelirinin artacağına işaret eder.

Kahve falında sedire oturmak gayrimenkul işine girileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında sedir ağacı görmek hayatının da kolaylaşacağına, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sedir görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir