AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş sandık görmek

Kahve falında gümüş sandık görmek

Kahve falında gümüş sandık görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, rahatın yerine geleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş sandık gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında gümüş sandık görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının sandığını görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takı sandığı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazine sandığı görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandık bulmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, makam ve rızık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında işlemeli sandık görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık sandık görmek parasal krizler yaşanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir