AnaSayfa / Genel / Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, işlerini yoluna sokacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında imdat diye bağırdığını gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında imdat diye bağırdığını görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında imdat diyerek uyanmak aile bireylerinin mutlu olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında imdat diye bağıran birini görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında imdat sesi duymak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret etmektedir.

Kahve falında imdat istemek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında yeter diye bağırmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında abi diye bağırmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak dertlerin sonlanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir