AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta saat görmek

Kahve falında tahta saat görmek

Kahve falında tahta saat görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta saat gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında tahta saat görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında tahta kol saati görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta yüzük görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tahta kukla görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yanan tahta görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat tahtası görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta boncuk görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir