AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş karyola görmek

Kahve falında boş karyola görmek

Kahve falında boş karyola görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sorunların ardı ardına geleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş karyola gördüyseniz:

  • Seçimleriniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında boş karyola görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işaret eder.

Kahve falında demirden karyola görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek karyola görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında süslü karyola görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Kahve falında yeni karyola almak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında karyolada oturmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta karyola görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yataksız karyola görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir