AnaSayfa / Genel / Kahve falında karyola örtüsü görmek

Kahve falında karyola örtüsü görmek

Kahve falında karyola örtüsü görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sorunların yakında son bulacağına, daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında karyola örtüsü gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Kahve falında karyola örtüsü görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında demirden karyola görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret eder.

Kahve falında ahşap karyola görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında karyola ve yatak görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karyola görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında bebek karyolası görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeni karyola görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir