AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz karyola görmek

Kahve falında beyaz karyola görmek

Kahve falında beyaz karyola görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz karyola gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında beyaz karyola görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap karyola görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Kahve falında yeni karyola almak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında karyolada oturmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demirden karyola görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında karyola görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında boş karyola görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Kahve falında bebek karyolası görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir