AnaSayfa / Genel / Kahve falında karyola ve yatak görmek

Kahve falında karyola ve yatak görmek

Kahve falında karyola ve yatak görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında karyola ve yatak gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Kahve falında yataksız karyola görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendisiyle övüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karyola ve yatak görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında demir karyola görmek ekmeğine leke süreceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında demirden karyola görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karyola görmek mutsuz ve hasta olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz karyola görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeni karyola almak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında süslü karyola görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir