AnaSayfa / Genel / Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, onları gücendireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında karyolanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında karyolanın kırıldığını görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz karyola görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni karyola almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, konfor içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek karyola görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tahta karyola görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yataksız karyola görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karyolada oturmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Kahve falında karyola ve yatak görmek bazı engellerle karşılaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir