AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir tahtası görmek

Kahve falında kabir tahtası görmek

Kahve falında kabir tahtası görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir tahtası gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında kabir tahtası görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kabir azabı çekenleri görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mali olarak küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında kabir yaptığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kabir başında dua okumak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabir kazıldığını görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine inanılır.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kabir kazdığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir