AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta lahana görmek

Kahve falında ağaçta lahana görmek

Kahve falında ağaçta lahana görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, işinin ehli olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yeni planlar yapacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, amaçlarına ulaşmaya, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında ağaçta lahana gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında ağaçta lahana görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş lahana yemek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil lahana görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına işarettir.

Kahve falında lahana haşlaması görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana vermek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında lahana yaprağı görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir