AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana haşlaması görmek

Kahve falında lahana haşlaması görmek

Kahve falında lahana haşlaması görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, her istediğini alabileceğine, yüksek moralli olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında lahana haşlaması gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Kahve falında lahana haşlaması görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış lahana görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanan patates görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işarettir.

Kahve falında haşlamış yumurta görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında haşlama patates görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir