AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta fırçası görmek

Kahve falında tahta fırçası görmek

Kahve falında tahta fırçası görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zor günlerin biteceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta fırçası gördüyseniz:

  • Şimdi kullanmanız ise sadece insiyatif kaybınıza sebep olabilir.

Kahve falında tahta fırçası görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında fırçası görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birine diş fırçası vermek birlikteliğe başlayacağına, yeni şeyler deneneceğine tabir olunur.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden diş fırçası almak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında fırça almak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında yer fırçası görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kimse ile tartışmayacağına rivayet eder.

Kahve falında fırçayla saç taramak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yakın akrabadan gelecek habere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir