AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta biti görmek

Kahve falında tahta biti görmek

Kahve falında tahta biti görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında tahta biti gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında tahta biti görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında tahta üstünde yürümek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Kahve falında tahta saat görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında tahta tarak görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tahta topuklu ayakkabı görmek kazanç elde edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında tahta çardak görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta sehpa görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir