AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta ev yapmak

Kahve falında tahta ev yapmak

Kahve falında tahta ev yapmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, eksiklerinin farkına varacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tahta ev yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında tahta ev yapmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında tahtalı ev görmek işlerin iyiye gideceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahtadan yapılmış ev görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kötü duygularından arınacağına delalet eder.

Kahve falında tahta ev almak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında evde tahta görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve tahta döşemek ne yapacağına karar veremeyeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında eski tahta ev görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir