AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta ev almak

Kahve falında tahta ev almak

Kahve falında tahta ev almak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yanlış seçimler yapacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta ev almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Kahve falında tahta evde olmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında tahta merdivenli ev görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta eve girmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında evde tahta görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tahta ev görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında eski tahta ev görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında tahta evde yaşamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulur.

Kahve falında tahtadan ev görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir