AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah arabaya sürmek

Kahve falında siyah arabaya sürmek

Kahve falında siyah arabaya sürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, aradaki buzların eritileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah arabaya sürmek gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Kahve falında siyah bir araba sürmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli araba sürmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulur.

Kahve falında siyah arabaya sürmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah araba sürmek kimseyle konuşmaz olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah arabayı sürmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok hızlı araba sürmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının arabasına sürmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında arabaya binmek sürmek borçlanacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir