AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailin sesi duymak

Kahve falında azrailin sesi duymak

Kahve falında azrailin sesi duymak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hatalı yollara sapılacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında azrailin sesi duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir.

Kahve falında yer altından ses duymak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sesini duymak umutlarının da tükeneceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün sesini duymak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında şimşek sesi duymak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının sesini duymak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun sesi duymak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sela sesi duymak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işarettir.

Kahve falında ses duyduğunu görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir