AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sesini duymak

Kahve falında ölünün sesini duymak

Kahve falında ölünün sesini duymak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün sesini duymak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak elindekileri de kaptıracağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin sesini duymak hayatının bir anda allak bullak olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün sesini duymak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerin sesini duymak sorunlarının çözüleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölünün sesini duymak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden ses duymak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü sesi duymak elinde avucunda olanı yitireceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir