AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tabutu görmek

Kahve falında asker tabutu görmek

Kahve falında asker tabutu görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, insanların afiyet bulacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker tabutu gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında asker tabutu görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında asker tabutu taşımak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin tabutunu görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında canlı tabuta görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi tabutta görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin tabutunu görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir