AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan silahla vurulmak

Kahve falında arkadan silahla vurulmak

Kahve falında arkadan silahla vurulmak her şeyin yolunda gideceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak kötü günlerinden kurtulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadan vurulduğunu görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak işlerinin gerileyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadan vurulmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan yanaşmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir