AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan vurulmak

Kahve falında arkadan vurulmak

Kahve falında arkadan vurulmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan vurulmak gördüyseniz:

  • Konuları değerlendirirken her şeyin mükemmel olacağı kadar, verebileceği maksimum rahatsızlıkları da düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadan vurulduğunu görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, işlerinde başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadan vurulmak zenginliğe kavuşacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına inanılır.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak kazancının da aynı oranda artacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında arkadan kucaklamak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir